Sa željom da se kragujevački osmaci što bolje pripreme za polaganje prijemnog ispita, Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature. Cilj ovog programa je da im pomogne da se što bolje pripreme za polaganje prijemnog ispita, kao i da se smanje troškovi roditeljima koje imaju prilikom pripreme dece za upis u srednje škole. Program pripremne nastave organizuje se za predmete srpski jezik, matematika, fizika, hemija i biologija.

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade već godinama, u kontinuitetu, organizuju ovaj vid pomoći đacima i roditeljima, a u saradnji sa profesorima i studentima Prirodno-matematičkog fakulteta i Filološko-umetničkog fakulteta.

Prijave za besplatnu pripremnu nastavu su onajn i trajeće do 15.marta do 10 sati. Prioritet imaju učenici/ce iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite, a fotokopiju tog dokumenta/rešenja dostaviti u ul: Cara Lazara broj 15 radnim danima od 8-12 sati ili poslati skenirani dokument na mejl: kzmkragujevac@kg.org.rs

Link za prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdd9LEAtJiGyeVh7lnnstYNq746kL11E84xbu6qEMe2dIU29g/viewform

izvor: kragujevac.rs