Na teniskim terenima u Velikom parku postavljena je balon hala, pa će rekreativci i članovi kluba Top Spin, koji upravljaju terenima moći i zimi da treniraju. Balon halu obišao je danas član Gradskog veća za sport Predrag Stevović. Postavljanje balon hala na teniskim terenima u Velikom parku je rezultat saradnje SPD Radnički i kluba Top Spin.

Top spin je jedan ozbiljan tim, sa ozbiljnim trenerima i ozbiljnim licencama što je veoma važno u njihovom poslu, kazao je Stevović. Na javnoj licitaciji upravljanje teniskim terenima preuzeo je ovaj klub a na zadovoljstvo građana i SPD Radnički oni su sada potpuno sređeni, revitalizovani i vraćeni prvobitnoj nameni. Imajući u vidu da, balon sala, takmičarima koji su do sada izbegavali Kragujevac omogućava ispunjavanje trenažnih procesa tokom zime, što do sada nisu imali, grad Kragujevac je podržao ovu inicijativu, kazao je Stevović i dodao da će jedan od najperspektivnijih naših tenisera Mateja Stefanović, član kluba Top Spin, sada imati potpune uslove za sprovođenje i trenažnih procesa i ostvarivanja mnogo boljih rezultata.

Teniski klub Top Spin koji postoji pet godina ima preko 50 članova i oko 20- ak takmičara Posle dugo godina Kragujevac ponovo ima zatvorene terene sa šljakom i to će nam puno značiti jer ćemo moći da organizujemo turnire za decu iz cele Srbije, a imaćemo adekvatnu halu za treninge naših takmičara. Mi smo relativno mlad klub ali brzo napredujemo, kazao je Dušan Marinković, jedan od trenera Teniskog kluba Top Spin i izrazio zahvalnost članu Gradskog veća za sport Predragu Stevoviću i SPD Radnički što su omogućili postavljanje balon hale koja će biti u funkciji sve dok vremenski uslovi budu loši.

Balon nema konstrukciju, održavaju ga mašine pod pritiskom, a uduvavanjem vrućeg vazduha na isti način se i greje prostor teniskih terena. SPD „Radnički“ gazduje svim sportskim terenima u Velikom parku i ponosni smo na saradnju sa Top Spinom, koji kao zakupci redovno izmiruju svoje obaveze, a što je nama najvažnije održavaju i brinu o terenima. Veliki park je pravo mesto za promociju sporta i sportskih vrednosti, kazao je Bratislav Uraković direktor SPD Radnički.

izvor i foto: https://www.kragujevac.rs/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
EnglishGermanFrenchNorway