U organizaciji grada Kragujevca, Regionalne privredne komore Šumadije i Pomoravlja i Univerziteta u Kragujevcu, u sredu 3. novembra u Svečanoj sali Rektorata, sa početkom u 10 sati, biće održan prvi Forum „ZPU – Zapošljavanje mladih, potrebe privrede i mogućnosti Univerziteta“. Nakon uvodnih obraćanja Prof.dr Nenada Filipovića rektora Univerziteta u Kragujevcu, Predraga Lučića direktora Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga i Sanje Tucaković članice Gradskog veća za lokalnu samoupravu biće održana tri panela.

Od 10.30 do 11.30 sati – Panel „Potrebe privrede“ – Panelisti predstavnici kompanija MIND GROUP, YANFENG, UNIOR COMPONENTS DOO i NIKOM AUTO DOO.

Od 11.45 do 13.15 sati – Panel „Mogućnosti Univeriteta u Kragujevcu“ – učesnici dekani svih fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Od 14.30 sati završni panel „Zapošljavanje“ – Panelisti su Prof.dr Nenad Filipović rektor Univerziteta u Kragujevcu, Predrag Lučić direktor Regionalne privredne komore Šumadijskog i Pomoravskog upravnog okruga, Stefan Jovanović pomoćnik gradonačelnika za omladinu i saradnju sa Univerzitetom i Lazar Đoković BIPS.

Najznačajnije informacije od predstavnika privrede, Univerziteta i civilnog sektora o mogućnostima koje nude obrazovne institucije i za kojim radnim mestima će u budućnosti postojati potražnja na tržištu rada, svi zainteresovani mogu da prate putem linka https://bbb.unic.kg.ac.rs/b/uni-9je-tkj

tekst i foto: https://www.kragujevac.rs/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
EnglishGermanFrenchNorway