Ovih dana, kada nas sa svih strana bombardiraju loše vijesti, razveselila je javnost svadba cavtatskog književnika Davora Novevskog s izabranicom njegova srca Marinom Maslek, a snimka prvog plesa s njihova vjenčanja dirnula je mnoge.

Kako je objavio DuList, bračne su zavjete izrekli prošle subote u crkvi u Pridvorju. Novevski je bio u invalidskim kolicima pa je njegova izabranica prvi ples na pjesmu ‘Blinding Lights’ otplesala u rolama.

‘Ma nešto predivno, veselo’, ‘To je prava ljubav’, ‘Jako emotivno’, ‘Prelijepo, ljubav čini čuda’, ‘Toliko emocija i ljubavi u ovom plesu, ovako snažna ljubav i njihova ljepota’, samo su neki od komentara na video njihova prvog plesa, koji je objavljen i na Facebook stranici ‘Zavazda Konavle’.

Kako je pojašnjeno, Novevski je, osim po svom književnom radu, javnosti poznat i po svom blogu Wheelchair Travel Croatia na kojem ukazuje na prepreke s kojima se osobe s invaliditetom susreću tijekom putovanja. On je u invalidskim kolicima od svoje 17. godine. Magistar je javnih medija te se bavi pisanjem priča, kolumni i pjesama. Autor je jednog romana te jedne zbirke pripovijetki.

Kako riječi ne mogu dočarati ono što se dogodilo, najbolje da pogledate snimku na YouTubeu.

izvor i foto: Drago Bilić

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
NorwayFrenchGermanEnglish