Bagremarci su danas i zvanično dobili svoj kutak za sportske aktivnosti,  rekreaciju i mesto za sportska okupljanja. U ime grada rekonstrisano i sređeno igralište za male sportove predao im je član Gradskog veća za sport Predrag Stevović.

Ovo je nastavak kampanje koju sprovodi grad Kragujevac i najlepši je deo mog posla zbog kojeg volim ovo za šta sam zadužen. Apsolutna je privilegija da građanima možemo da priuštimo ono što im je stvarno potrebno, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. Svakom delu grada je neophodna dobra infrastruktura bez obzira da li komunalna ili sportska. Posvećeno ulazim u sva naselja u gradu i radim na revitalizaciji, obnovi, razvoju sportske infrastrukture. Bagremar je bio na listi prioriteta jer u taj deo grada, kaže Stevović, godinama se ništa nije ulagalo i zato je zaslužio i više.

Ovo je prva faza jer u sledećoj radimo projekat  za osvetljenje terena  što će dati potpuno novu dimenziju. Naš plan je da vratimo sport u ovo naselje organizovanjem sportskih turnira.  Podrška grada i gradonačelnika je neprekidna za ovakve projekte i zato nećemo tu ni stati već u sledećim koracima sredjujemo igralište za decu. U svemu tome naš pouzdan partner i izvođač radova je preduzeće Šumadija d.o.o., kaže član Gradskog veća.

U okviru radova ukupne vrednosti oko  450 hiljada dinara urađene su mreže iza golova, rekonstruisani golovi, postavljenje mrežice i urađene su nove tribine.  Na sportskim terenima sam proveo najveći deo svog slobodnog vremena. Skoro deset godina otkako je igralište sagrađeno nismo imali teren sa elementarnim stvarima. Mislim da je ovo početak veoma bitan za sport u ovom naselju. Mnogi poznati sportisti su ponikli u ovom naselju i nadam se da je novi početak za neke nove sportiste, kaže Aleksandar Krstić, stanovnik naselja Bagremar.

iyvor i foto :  Grad Kragujevac Odeljenje za informativne poslove

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
EnglishGermanFrenchNorway