Privremeni režim saobraćaja u Ilindenskoj ulici
Na osnovu Saobraćajog projekta za vreme izvođenja radova u ulici Radovana Mićovića (od ulice Drage Todorović) i Ilindenskoj u Kragujevcu”, Preduzeće za puteve Kragujevac u periodu od 25. do 31.08.2020. godine, Odeljenje za održavanje puteva i regulaciju saobraćaja Gradske uprava za razvoj uvodi šrivremi režim saobraćaja u Ilindenskoj ulici.
Vozila javnog gradskog prevoza od 25. do 31. avgusta sa oznakom:
– 8 koja saobraćaju do Bagremara upućuju se iz ul. Bulevar Kraljice Marije u ul. Kraljevačkog bataljona zatim u ul. Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića do raskrsnice sa ul. Steve Knićanina, a u povratku iz ul. Milana Obradovića u ul. LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.
– 8 koja saobraćaju do Višnjaka upućuju se iz ul. Bulevar Kraljice Marije u ul. Kraljevačkog bataljona zatim u ul. Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Radovana Mićovića u ul. Milana Obradovića, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.Vozila javnog gradskog prevoza na linijama sa oznakom:

– 26 se upućuju se iz ul. Bulevar Kraljice Marije u ul. Kraljevačkog bataljona zatim u ul. Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Radovana Mićovića u ul. Milana Obradovića, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.

–  11A se upućuje iz ul. Bulevar Kraljice Marije u ul. Kraljevačkog bataljona zatim u ul. Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom
– 11B se upućuje iz Radovana Mićovića u ul. Milana Obradovića, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će na izmenjenim trasama koristiti postojeća registrovana stajališta. Po potrebi neophodno je preduzeti i dodatne mere radi zaštite svih učesnika u saobraćaju.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
NorwayFrenchGermanEnglish