Vicešampiona Srbije Gorana Ilića, višestrukog osvajača evropskih i balkanskih  trofeja, a ove godine II nosioca druge nagrade  u kategoriji, klasik bodibildinga na svetskom prvenstvu, održanom u Španiji, dočekao je   Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport..
Osim Gorana Ilića,  dočekani su  i državna prvakinja  Sandra  Grujić која је  osvojila 2. mesto u bikini fitnes kategoriji i Ivan Banjanac koji je zauzeo 6.mesto u gejm klasik bodibildingu .
Predrag Stevović se u ime grada zahvalio sportistima na postignutim rezultatima i tom prilikom istakao značaj svih postignutih rezultata kragujevačkih sportista, što je veliki ponos za grad, ali i za našu zemlju.
Svi ovi rezultati naših sportista su još jedan pokazatelj, da imamo potencijala za vrhunske kako evropske tako i svetske rezultate, što ukazuje i na značaj kategorizacije naših sportista u  međunarodnom sportu.
Stoga, ovim svečanim prijemom, grad pokazuje, da prati njihove rezultate i rad, da je i da će uvek biti uz njih, kako u materijalnom tako i moralnom aspektu, istakao je za medije Predrag Stevović.
U izjavi za medije Goran Ilić je naveo, da je ovo  bilo 75. Svetsko prvenstvo,  da je bilo j učesnika iz 102 države i preko 1800 sportista, što je rekord u poslednjih nekoliko godina.
Veoma  smo zadovoljni rezultatima u toj najjačoj konkurenciji i i osvojili smo 1, zlatnu i 3, srebrne, što je svakako , najbolji uspeh u istoriji,  rekao je, Goran Ilić, vicešampion Srbije u bodibildingu.

tekst i foto: Dušica Jokićević
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
NorwayFrenchGermanEnglish