Sportsko privredno društvo Radnički nastavlja sa aktivnostima vezanim za društvenu odgovornost i saradnju sa preduzećima raznovrsnih delatnosti. U velelepnom objektu SC „Iskra“ namenjenom sportskim aktivnostima osoba sa invaliditetom, potpisan je sporazum o poslovno – tehničkoj saradnji sa preduzećem za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Šumadija doo“ iz Kragujevca. Povodom potpisivanja protokola o saradnji, upriličena je konferencija za novinare u prostorijama SC Iskra, na kojoj su bili prisutni generalni direktor SPD Radnički Bratislav Uraković i Jasmina Mihajlović, direktor preduzeća Šumadija doo.

Ovo je prirodna saradnja, pošto posedujemo reprezentativni objekat za rehabilitaciju osoba sa invaliditetom. Preduzeće Šumadija zapošljava osobe sa invaliditetom i pomaže nam u održavanju objekata, kao što je „kreativni park“, spremamo se i za početak saradnje oko Šumaričkog jezera i mogu da istaknem da se saradnja razvija na obostrano zadovoljstvo. Iskra je opremljena u potpunosti za potrebe osoba sa invaliditetom i namenjena je njima. Ono što nameravamo je da sledeće nedelje pozovemo sva udruženja iz Kragujevca na svečano potpisivanje ugovora i uspostavljanje svojevrsnog vida saradnje u nameri da iskoriste širok dijapazon usluga ovog objekta, izjavio je direktor SPD Radnički Bratislav Uraković, a onda se nadovezao:

SPD Radnički i Šumadija doo već dugo imaju uspešnu saradnju i planiramo da je podignemo na još viši nivo. Pošto oba preduzeća koriste subvencije grada Kragujevca, zajednički interes nam je da na ovaj način smanjimo obaveze grada i znatno uštedimo, a da zaposleni u Šumadiji dobiju ono što im je neophodno. Zadovoljstvo potpisivanjem protokola o saradnji sa SPD Radnički nije krila ni Jasmina Mihajlović, direktor preduzeća „Šumadija doo“:

Zahvalni smo na pozivu direktora Urakovića da potpišemo jedan ovakav sporazum, najpre što će naši zaposleni moći da koriste pogodnosti SC Iskra, kako bi poboljšali svoje zdravstveno stanje, jer ova ustanova nudi sve neophodne uslove. Sa druge strane se radujemo otpočinjanju novih projekata, kao što je uređenje Šumaričkog jezera, gde ćemo biti izvođači radova, kao i održavanje svih ostalih objekata kojim upravlja SPD Radnički. Ovaj protokol nam je značajan za obezbeđivanje neophodnih sredstava za funkcionisanje Šumadije, a mi ćemo sa svoje strane izvesti radove kvalitetno i u dogovorenom roku.

izvor i foto: Sportsko privredno društvo „Radnički“ doo Kragujevac

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
EnglishGermanFrenchNorway