Danas je u zgradi Gradske Uprave održana konferencija za medije, povodom najave početka muzičkog programa VIBE FESTIVALA, koji se, zahvaljujući podršci grada, ove godine održava u trajanju od 3 dana, počev od 26.do 28.avgusta.

U ime Gradske uprave, novinarima se obratio  Boris Kovačević, pomoćnik gradonačelnika za međunarodnu saradnju, koji je tom prilikom istakao da je veliko zadovoljstvo , što će se VIBE festival održati ove godine, uprkos svim problemima izazvanim pandemijom.
Rekao je da, grad Kragujevac polako postaje prepoznatljiv kao grad Festivala.
Ono što je posebno, kada je VIBE festival u pitanju, jeste, da okuplja mlađu populaciju starosti do 35 godina, ljubitelje elektronske muzike, da je ta vrsta muzike u svetu definitivno trend i okuplja najveći broj mladih ljudi,ljubitelja ove vr se te muzike.

Zato ,Kragujevac kao grad kulture, želi da postane prepoznatljiv ka Regionalni centar kada su u pitanju festivali i ta vrsta muzike, i VIBE je samo jedan doprinos svemu tome, rekao je za medije.

U ime organizatora Festivala, Lazar Delibašić, je za medije istakao kao novitet, a to je da se festival održava tokom 3(tri) festivalska dana.
To znači kako je naveo ujedno i proširenje programa na 3(tri) muzičke bine, tako da će biti najveći program koji je realizovan u okviru VIBE festivala.
Posetioci će imati priliku da čuju aktuelnu muzičku zvezdu, Irskog di-džeja i producenta, MATADORA i to je ono što će izdanje ovog festivala izdići u odnosu na sve ono što smo do sada radili, rekao je za kraj organizator festivala Delibašić.

izvor i foto: Dušica Jokićević

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
NorwayFrenchGermanEnglish