Da Kragujevac kao grad neguje sportsku tradiciju i poštuje sportiste, posebno vrhunske, pokazao je današnjim svečanim prijemom koji je u Skupštini grada organizovao Predrag Stevović,član Gradskog veća za sport, dočekavši rvača Zuraba Datunašvilija koji je za srpski tim i Srbiju osvojio bronzanu olimpijsku medalju u Tokiju.

Pored Olimpijca, gosti su bili i predstavnici Rvačkog saveza Centralne Srbije, predsednik Đorđe Kalanović,sekretar Nenad Milojković, rvač Perica Dimitrijević  koji dugi niz godina brani boje Srbije u rvanju u kategoriji do 63 kilograma inače, Zurabov dobar klubski prijatelj i poznanik i Nenad Gajić član UO Rvačkog saveza  Srbije.
Pre ulaska u zgradu Gradske Uprave ,Zuraba je dočekala grupa dece i mladih ,da ga pozdravi i fotografiše se sa njim  i ujedno pokažu svoje divljenje ovom mladom sportisti, što je bilo primljeno na obostrano zadovoljstvo.

 

Zurab je za medije izjavio, da je presrećan i ganut srdačnim dočekom kako na aerodromu Nikola Tesla tako i ovde u Kragujevcu,  da mu je velika čast što je u poseti našem gradu,zahvalivši se na srdačnom prijemu i pažnji koja mu je ukazana.

tekst i foto: Dušica Jokićević

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
NorwayFrenchGermanEnglish